vrijdag 2 augustus 2013

Wat ga je doen op het strand?

Nederland zucht onder een hittegolf en mogelijk wordt het weerrecord gebroken. Wat is er dan lekkerder dan heerlijk naar het strand gaan. Een beetje zonnen, beach volleyballen, zwemmen of suppen of kanoen. Suppen is de rage van vandaag en het staat voor Stand Up Paddling. Zeer goed voor je evenwicht en je core-stabiliteit en daarnaast erg leuk om te doen. Wel lastig mee nemen zo'n groot ding. De oplossing: een opblaasbare stand up paddle board. Advanced Elements heeft drie modellen. De Hula 8 de grotere Hula 11 en de Stiffy.

De Hula 11 stand up paddle board van Advanced Elements

De Advanced Elements Hula stand up paddle board

De Advanced Elements Stiffy SUP board. Dit stand up paddle board is super stijf.

Met de SUP boards van Advanced Elements kan je niet alleen peddelen maar ook surfen!

De SUP boards van Advanced Elements zijn snel op te blazen en makkelijk mee te nemen achter in de auto, in de bus, trein of op de fiets. De stand up paddle boards van Advanced Elements worden oa verkocht bij www.airkayakshop.com
http://airkayakshop.com/winkel/hula-11inflatable-sup/
http://airkayakshop.com/winkel/stiffy-inflatable-sup/ 
http://airkayakshop.com/winkel/hula-11hula-8-inflatable-sup/

Zonder peddel gaat het Suppen wat moeilijk. Daarom heeft Advanced Elements een paar peddels in de collectie :)
De eenvoudige Advanced Elements SUP paddle is een prima keuze!


Maar goed, wat als je nu GEEN zin hetb om te Suppen maar je wilt gewoon peddelen. Een zeer goede keuze opblaasbare kano is de Kalyma van BIC Sport. De Bic Sport Kalyma is een stabiele en snel op te blazen kano speciaal voor recreatief gebruik. Ingepakt kan de Kalyma makkelijk worden vervoerd.  Met de Kalyma kunnen jong en oud naar hartelust voor de kust dobberen en in de golven spelen.
De BIC Sport Kalyma opblaasbare kano

Voor meer informatie over de Kalyma kijk op www.airkayakshop.com
Vind je de Kalyma niets of ben je op zoek naar een ander BIC Sport opblaasbare kano? Klik dan hier. Of kijk eens naar de modellen van Advanced Elements.

Veel plezier op het strand!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten